Triomfa a Taula aquest Nadal amb els Nostres Exquisits Canelons de Pollastre Ecològic. Descobreix la Magia a la Teva Cuina!

🍽️Desenvolupats amb passió i inspirats en la tradició, els nostres canelons Bec d’Or són la peça perfecta per a la teva taula festiva. Fes la teva comanda ara i fes de les celebracions de Nadal una experiència inoblidable!

👩‍🍳 Avui us comparteixo una recepta fàcil i deliciosa per a una beixamel perfecta, sense complicacions!

🌟 Ideal per a les teves creacions culinàries.

INGREDIENTS

  • 80 g de mantega
  • 80 g de farina refinada
  • 700 cl de llet sencera
  • 1 g de nou moscada ratllada
  • sal
  • pebre blanc
  • 1 safata de canelons Bec d’Or sense beixamel
  • 50 g de formatge emmental ratllat

PREPARACIÓ

1. Poseu part de la mantega en una cassola de fons antiadherent.
2. Sofregiu-hi la ceba fins que sigui ben rossa.
3. Afegiu-hi la resta de la mantega i, quan s’hagi desfet, la farina. Deixeu que es cogui fins que no faci olor de farina i sigui rossa.
4. Poseu la llet en un cassó i bulliu-la amb la nou moscada i el pebre blanc.
5. Després, afegiu-la a la cassola on teniu el roux a poc a poc i remenant-ho amb una espàtula.
6. Finalment, deixeu-ho coure tot fins que la beixamel es desenganxi de les parets de la cassola.
7. Poseu una mica de mantega al fons d’una safata que pugui anar al forn. Poseu-hi una mica de beixamel, els canalons Bec d’Or, cobriu-ho amb beixamel i escampeu-hi el formatge ratllat.
8. Gratineu-ho al forn.

🖥️Recepta extreta del programa Cuines de TV3: https://www.ccma.cat/tv3/cuines/recepta/beixamel/175/

Bon profit! 😋🌿 #CanelonsPollastreEco #ReceptaCasolana #BeixamelPerfecta #CuinaCreativa

Menja sa, menja Bec d’Or🌟

Aquesta pàgina utilitza galetes i altres tecnologies per poder millorar la seva experiència de navegació. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).