Agroecologia és la nostra forma conscient de treballar del territori fusionant la ciència amb metodologia tradicional
Bec d’Or és un projecte de la masia Guerres, situada al municipi de Llobera, al sud del Solsonès, que neix de la necessitat i la inquietud d’oferir-vos productes saludables i exquisits, que disposen de la certificació ecològica del CCPAE.
A la nostra granja, que funciona amb energia 100% solar, criem el gall negre del Penedès, una raça autòctona catalana. D’aquesta manera, en fomentem la seva recuperació al nostre país.
Amb només un dia de vida, els pollets entren als nostres nius. Procurem les millors condicions ambientals per al seu desenvolupament. Durant el primer mes de vida, regul·lem la temperatura perquè estiguin ben acollits i els proporcionem un bon jaç, tot això amb l’objectiu que visquin el més confortablement possible.
Alimentem els galls amb cereals i vegetals 100% ecològics i lliures de medicaments, antibiòtics i hormones.
Tots els galliners disposen de patis grans perquè puguin entrar, sortir, córrer, saltar, moure’s lliurement, menjar i picotejar del que troben al medi. Cada gall disposa de més de 8 m2 (el doble del que ens exigeix la normativa ecològica del CCPAE). A la nit, els tanquem per garantir-ne la seva seguretat.
El cicle de vida dels galls s’allarga fins a més de 100 dies, més enllà dels 81 dies que estableix el CCPAE. D’aquesta manera, assegurem que el seu desenvolupament sigui lent i respectuós amb les necessitats de cadascú. Fruit de tot això, la qualitat de la carn és exquisida, tendra, amb baix contingut de greix i molt preuada gastronòmicament.
Quan els pollastres estan a punt per al sacrifici, nosaltres mateixos ens encarreguem del transport amb cura fins a l’escorxador. Finalment, realitzem la entrega als nostres clients.
Amb aquesta pràctica, gestionem tots els processos de la cadena per garantir que el producte que oferim sigui de la màxima qualitat.